Wij maken gebruik van lactosevrije cookies op onze website. Hiermee laten we onze website goed functioneren en meten we de bezoeken op onze website.
IVM stormschade, zal de afhandeling van email wat langer op zich laten wachten. Bestellingen worden vanaf dinsdag weer geleverd.
Lactosevrije Baby Voeding | Van geboorte tot 1 jaar

Uitstekende service

Een lactose intollerantie is al lastig genoeg. Wij helpen u graag opweg! Niets voor niets scoren we hoog in onafhankelijke beoordelingen!

Achteraf betalen

Liever eerst uw producten ontvangen en dan betalen? Dat is geen enkel probleem!

Humana SL is een speciale melk-vrije voeding voor zuigelingen en jonge kinderen die geen koemelkeiwit en / of geen lactose kunnen verdragen. Humana SL kan gebruikt worden vanaf de geboorte als enige babyvoeding of aanvullende voeding voor zuigelingen.

Inhoud: 2 verpakkingen van 250 gram.


Dosering:

Kind jonger dan 2 weken, vraag uw arts.

LeeftijdWater (ML)ScheppenHoeveelheid voedingVoedingen per dag
2 tot 8 weken9031007-8
3 Maanden12041306-7
4 Maanden15051705
Ouder dan 4 maanden18062004

Dosering kan per kind verschillen, bovengenoemde zijn gemiddelden. Overleg met uw (huis)arts of consultatiebureau voor de juiste dosering.

Let op! gebruik deze voeding enkel in overleg met het consultatie bureau of uw (huis)arts.
Heeft u nog vragen over dit product, neemt u dan gerust contact met ons op!

Ingredienten:

Glucosestroop, plantaardige oliën (palm, koolzaad, zonnebloem), sojaproteïne isolaat, calcium orthofosfaat, Emulgator: sojalecithine, calciumcarbonaat, kaliumchloride, kaliumcitraat, natriumcitraat, magnesiumcarbonaat, vitamine mix (vitamine C, niacine, pantotheenzuur, vitamine E, riboflavine, thiamine, vitamine A, vitamine B6, foliumzuur, vitamine K1, biotine, vitamine D3, vitamine B12), L-cystine, Cholinhydrogentartrat, natriumchloride, taurine, L-tryptofaan, inositol, ijzer lactaat, L-carnitine, zinkoxide, kopersulfaat, kaliumjodaat, mangaansulfaat, natriummolybdaat. 

Belangrijk: 
Dit product wordt geschaard onder de categorie ‘Zuigelingenvoeding’. Dit is een alternatief voor borstvoeding. Borstvoeding verdient echter de voorkeur. Er bestaat namelijk een wetenschappelijke consensus dat moedermelk de beste voeding is voor gezonde zuigelingen. Het Voedingscentrum draagt dit standpunt ook uit. 

De aanbeveling geldt dat het product alleen gebruikt dient te worden op advies van onafhankelijke deskundigen op het gebied van geneeskunde, voeding of farmaceutische wetenschap of van personen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Lactosearme producten:
Dit product bevat slechts een restpercentage van 0,1 gram lactose per 100 gram. Dit is voor 99,3% van de mensen met een lactose intolerantie geen enkel probleem. Echter kunt u, indien u zwaar intolerant bent ook bij het gebruik van dit product klachten ervaren. Ook is het mogelijk dat u lactose stapelt indien u te veel van dit product op 1 dag gebruikt.

Lactosevrije producten:
Deze producten bevatten geen lactose en dus volledig lactosevrij.

Bij ZonderLactose.com kiezen en verpakken wij uw producten met alle goede zorgen zoals u ze zelf ook zou behandelen wanneer u ze in de winkel zou kopen. Uiteraard snappen wij ook dat u lang met uw producten wilt doen en daarom geven wij u onze unieke houdbaarheidsgarantie. Voor alle gekoelde artikelen is deze garantie 8 dagen vanaf het moment van bestellen, voor onze houdbare producten is dit 28 dagen. 

Mocht u onverhoopt een artikel geleverd krijgen die niet voldoet aan deze garantie, dan krijgt u 40% van het aankoopbedrag van ons retour! 

Uitgezonderd hierop zijn de producten waarvan de datum bekend is gemaakt bij het bestellen.

Lactosevrije Baby Voeding | Van geboorte tot 1 jaar

Vragen?

Heeft u vragen over dit product? Bel ons gerust! 
(NL) 0575 - 21 41 21 | (BE) 038 / 08 11 72

Houdbaarheidsgarantie

Wij garanderen dat onze producten minstens 8 dagen (voor koel) en 28 dagen (voor houdbaar) na bestellen houdbaar zijn. Lees in de tab houdbaarheidsgarantie onder de product info alles over deze service.

  • Model: Lactosevrij
  • Beschikbaarheid: 11
  • €12,95
  • Excl. BTW: €12,22

Bestel nu en ontvang uw bestelling morgen in huis!

De waardering van zonderlactose.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 195 reviews.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.