Wij maken gebruik van lactosevrije cookies op onze website. Hiermee laten we onze website goed functioneren en meten we de bezoeken op onze website.
IVM stormschade, zal de afhandeling van email wat langer op zich laten wachten. Bestellingen worden vanaf dinsdag weer geleverd.
Dilea Mozzarella | ThT: 08-01

Uitstekende service

Een lactose intollerantie is al lastig genoeg. Wij helpen u graag opweg! Niets voor niets scoren we hoog in onafhankelijke beoordelingen!

Achteraf betalen

Liever eerst uw producten ontvangen en dan betalen? Dat is geen enkel probleem!

Met de lekkere smaak van een melkproduct en haar 44% vetgehalte, is deze heerlijke mozzarella licht verteerbaar en geschikt voor salades of warme bereidingen. Vers en zacht, de lactosevrije mozzarella van Dilea is een onmisbaar ingrediënt in de keuken!

 

Italië in huis 

In een klassieke of nieuwe versie van een salade Caprese of in een gemengde salade, de lactosevrije mozzarella van Dilea laat je toe om te koken met een Italiaanse toets zonder de ongemakkelijke vertering van lactose.

Deze kaas absorbeert en verrijkt de smaken van gerechten en helpt je om een eenvoudige en creatieve maaltijd samen te stellen, die warm en kleurrijk is met een vleugje frisheid, ideaal bij warme temperaturen!

 

Een kaas voor alle gerechten

Je kan ook het hele jaar door genieten van de lactosevrije mozzarella van Dilea. Deze kaas is erg veelzijdig in gebruik, zowel in warme ovenschotels, als bij lasagne, pizza’s, bruschette, of gewoon koud. Een kaas die geschikt is voor alle gerechten!

 

De lactosevrije mozzarella van Dilea is verkrijgbaar in verpakkingen van 125 g. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Lactosearme producten:
Dit product bevat slechts een restpercentage van 0,1 gram lactose per 100 gram. Dit is voor 99,3% van de mensen met een lactose intolerantie geen enkel probleem. Echter kunt u, indien u zwaar intolerant bent ook bij het gebruik van dit product klachten ervaren. Ook is het mogelijk dat u lactose stapelt indien u te veel van dit product op 1 dag gebruikt.

Lactosevrije producten:
Deze producten bevatten geen lactose en dus volledig lactosevrij.

Bij ZonderLactose.com kiezen en verpakken wij uw producten met alle goede zorgen zoals u ze zelf ook zou behandelen wanneer u ze in de winkel zou kopen. Uiteraard snappen wij ook dat u lang met uw producten wilt doen en daarom geven wij u onze unieke houdbaarheidsgarantie. Voor alle gekoelde artikelen is deze garantie 8 dagen vanaf het moment van bestellen, voor onze houdbare producten is dit 28 dagen. 

Mocht u onverhoopt een artikel geleverd krijgen die niet voldoet aan deze garantie, dan krijgt u 40% van het aankoopbedrag van ons retour! 

Uitgezonderd hierop zijn de producten waarvan de datum bekend is gemaakt bij het bestellen.

Dilea Mozzarella | ThT: 08-01

Vragen?

Heeft u vragen over dit product? Bel ons gerust! 
(NL) 0575 - 21 41 21 | (BE) 038 / 08 11 72

Houdbaarheidsgarantie

Wij garanderen dat onze producten minstens 8 dagen (voor koel) en 28 dagen (voor houdbaar) na bestellen houdbaar zijn. Lees in de tab houdbaarheidsgarantie onder de product info alles over deze service.

  • Model: Lactosevrij
  • Beschikbaarheid: 2
  • €2,39
  • Excl. BTW: €2,25

Bestel nu en ontvang uw bestelling met 2 werkdagen

De waardering van zonderlactose.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 195 reviews.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.