Wij maken gebruik van lactosevrije cookies op onze website. Hiermee laten we onze website goed functioneren en meten we de bezoeken op onze website.
IVM stormschade, zal de afhandeling van email wat langer op zich laten wachten. Bestellingen worden vanaf dinsdag weer geleverd.

Laagste Prijs Garantie

Wij streven er naar de beste service te bieden en dat onze prijzen voor onze Select leden altijd concurrerend zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u een product ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij u een laagste prijsgarantie. Hieronder kunt u de voorwaarden lezen die op de laagste prijsgarantie van toepassing zijn:

 

  • De laagste prijsgarantie geldt op alle producten van MinusL, Dilea en Frusano.
  • U heeft een geldig lidmaatschap op select.
  • De concurrent moet de producten op een webshop aanbieden en een door de leverancier erkend dealer zijn en leveren in Nederland en/of België.
  • Bij de prijsvergelijking worden bezorgkosten meegerekend
  • De prijs moet openbaar geadverteerd zijn en controleerbaar zijn voor ons
  • De prijs van de producten moet algemeen geldend zijn en mag geen onderdeel zijn van een bulkaankoop of een aanbieding van gebundelde producten.
  • Al producten bij ons aangeschaft en deze goedkoper gezien? De laagste prijsgarantie geldt tot 2 werkdagen na plaatsing van uw bestelling 

Indien u de producten ergens anders goedkoper vindt, dan matchen wij de prijs en krijgt u als dank 10% korting op uw volgende bestelling! Neem bij voorkeur contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst. Zo voorkomen we de administratieve bijkomstigheden van het terugbetalen. U kunt ons bellen via (NL) 088 – 8 377 877 of (BE) 038 / 08 11 72.

De waardering van zonderlactose.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 195 reviews.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.