Wij maken gebruik van lactosevrije cookies op onze website. Hiermee laten we onze website goed functioneren en meten we de bezoeken op onze website.
IVM stormschade, zal de afhandeling van email wat langer op zich laten wachten. Bestellingen worden vanaf dinsdag weer geleverd.
Sanotact Lactase Tabletten 20.000 | 40st

Uitstekende service

Een lactose intollerantie is al lastig genoeg. Wij helpen u graag opweg! Niets voor niets scoren we hoog in onafhankelijke beoordelingen!

Achteraf betalen

Liever eerst uw producten ontvangen en dan betalen? Dat is geen enkel probleem!

Lactase tabletten helpen bij de vertering van lactose.

Mensen met een lactose-intolerantie kunnen de lactose uit voeding niet of niet volledig afbreken. Hierdoor komt de lactose onverteerd in de dikke darm terecht waar spijsverteringsproblemen ontstaan zoals winderigheid, buikpijn en diarree. De symptomen treden vaak onmiddellijk of enkele uren na het eten van lactose-bevattende producten.

Vanwege de hoge dosering van lactase in de sanotact FCC 20.000 tabletten is gewoonlijk niet meer dan één tablet op een lactosebevattende voeding vereist.
Het bijzondere: De tabletten kunt u zowel gebruiken middels slikken of als kauwtablet. Hierdoor zijn deze pillen ideaal voor op reis.


Het slikken van 1 tablet is voldoende voor onmiddellijke consumptie van zuivelproducten.


1000 FCC Lactase eenheden bevatten ongeveer 5 g lactose. Dit is voldoende voor bijvoorbeeld 100 ml melk. Dit zijn echter een oriëntatiewaarde. Individueel kan dit verschillen.
Gemiddelde werking van deze tabletten is 4 uur.


Lactase 20.000 FFC


zonder gluten

zonder fructose

zonder kleurstoffen

zonder zoetstoffen

zonder smaakstoffen

zonder dierlijke bestanddelenLET OP! Neem deze tabletten niet op een lege maag! Overschijt ook niet de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.  Deze tabletten zijn niet bedoeld om dagelijks te consumeren. Het is bevorderlijker voor uw lichaam en eventuele genezing om lactose te mijden in uw voeding. Dit product is een voedingssupplement.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Lactosearme producten:
Dit product bevat slechts een restpercentage van 0,1 gram lactose per 100 gram. Dit is voor 99,3% van de mensen met een lactose intolerantie geen enkel probleem. Echter kunt u, indien u zwaar intolerant bent ook bij het gebruik van dit product klachten ervaren. Ook is het mogelijk dat u lactose stapelt indien u te veel van dit product op 1 dag gebruikt.

Lactosevrije producten:
Deze producten bevatten geen lactose en dus volledig lactosevrij.

Bij ZonderLactose.com kiezen en verpakken wij uw producten met alle goede zorgen zoals u ze zelf ook zou behandelen wanneer u ze in de winkel zou kopen. Uiteraard snappen wij ook dat u lang met uw producten wilt doen en daarom geven wij u onze unieke houdbaarheidsgarantie. Voor alle gekoelde artikelen is deze garantie 8 dagen vanaf het moment van bestellen, voor onze houdbare producten is dit 28 dagen. 

Mocht u onverhoopt een artikel geleverd krijgen die niet voldoet aan deze garantie, dan krijgt u 40% van het aankoopbedrag van ons retour! 

Uitgezonderd hierop zijn de producten waarvan de datum bekend is gemaakt bij het bestellen.

Sanotact Lactase Tabletten 20.000 | 40st

Vragen?

Heeft u vragen over dit product? Bel ons gerust! 
(NL) 0575 - 21 41 21 | (BE) 038 / 08 11 72

Houdbaarheidsgarantie

Wij garanderen dat onze producten minstens 8 dagen (voor koel) en 28 dagen (voor houdbaar) na bestellen houdbaar zijn. Lees in de tab houdbaarheidsgarantie onder de product info alles over deze service.

  • Merk: Sanotact
  • Model: Voedingssuplement
  • Beschikbaarheid: 5
  • €16,95
  • Excl. BTW: €15,99

Bestel nu en ontvang uw bestelling morgen in huis!

De waardering van zonderlactose.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 195 reviews.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.