Wij maken gebruik van lactosevrije cookies op onze website. Hiermee laten we onze website goed functioneren en meten we de bezoeken op onze website.
Wij wensen u prettige feestdagen en het aller beste voor 2018!

Meest gestelde vragen

Bezorgen jullie ook gratis?:

Ja, indien u voor minimaal €40,00 bij ons besteld, wordt uw bestelling gratis verzonden. Extra bezorgopties, zoals avond levering, zijn hiervan uitgesloten.


Hoe kan ik bestellen?:

U kunt snel en gemakkelijk via onze website bestellen. Besteld u voor 16:00 uur, dan ontvangt u uw bestellingen de volgende dag in huis (Uitgezonderd op zondag en maandag)


Mag ik zelf een bezorgdag kiezen?:

Ja! Tijdens het afrekenen kunt u een bezorgdatum kiezen, wij zullen uw producten dan tijdig inpakken zodat u uw producten op de gekozen dag ontvangt.


Wat als een product niet geleverd is?:

Indien u een product niet heeft ontvangen hoeft u er uiteraard niet voor te betalen! Maar vervelend is het uiteraard wel. Staat er op de pakbon een kruis achter het product? Dan was er niet voldoende voorraad van het door u bestelde product, heeft de leverancier niet tijdig geleverd of is het product tijdens het verpakken kapot gegaan en hadden we helaas geen vervanging op voorraad. U ontvangt dan automatisch het aankoopbedrag van ons retour binnen 3 werkdagen na levering van het product. Mocht u na 3 werkdagen nog niets ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.

Onze bestellingen worden zo kort mogelijk voor verzending verzameld, hierdoor constateren we vaak pas kort van te voren dat er artikelen ontbreken. Helaas lukt het ons hierdoor niet om u tijdig te informeren over het ontbreken van deze artikelen.


Moet ik een account aanmaken?:

Nee bij ons hoeft u geen account aan te maken.


Wat is de houdbaarheidsgarantie?:

Wij geven op alle gekoelde producten die u van ons ontvangt 8 dagen vers garantie. Hierdoor zijn de producten na bestellen nog 8 dagen houdbaar. Voor niet gekoelde producten is deze garantie zelfs 28 dagen.
Mochten we onverhoopt toch een product aan uw bestelling toevoegen die korter houdbaar is dan de versgarantie, dan krijgt u binnen 3 werkdagen 40% van uw aankoopbedrag van ons retour.


Hoe werkt de laagste prijs garantie?:

Voor alle klanten die lid zijn van onze selectclub krijgen op alle producten van MinusL, Dilea en Frusano de laagste prijs garantie. Zo betaalt u nooit teveel voor uw lactosevrije aankopen! Voor de laagste prijs garantie kennen we wel een paar spelregels, welke u hier kan lezen.

De waardering van zonderlactose.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 178 reviews.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.