Wij maken gebruik van lactosevrije cookies op onze website. Hiermee laten we onze website goed functioneren en meten we de bezoeken op onze website.
Wij wensen u prettige feestdagen en het aller beste voor 2018!

Retouren en Klachten

Retouren:
Er kunnen meerdere redenen zijn dat u een product of uw gehele bestelling wilt retourneren. Echter verkopen wij goederen die snel bederven of met een beperkte houdbaarheid. Deze artikelen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. 
Neem gerust contact op voor meer informatie!

Klachten:
ZonderLactose.com vind het zeer belangrijk om u als klant centraal te stellen en daarom streven we continu naar de beste service. Maak ook bij ons kan er iets mis gaan en daardoor kan u een klacht hebben.
Wij nemen ook uw klacht zeer serieus en zijn uiteraard bereid om samen met u te kijken naar een passende oplossing. Stuur gerust een email naar: klantenservice.nl@zonderlactose.com of bel: (NL) 0575 - 21 41 21 | (BE) 038 / 08 11 72. 

Mochten we samen niet tot een gewenste oplossing komen, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. 
Ook kunt u uw klacht melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van zonderlactose.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 178 reviews.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.