Wij maken gebruik van lactosevrije cookies op onze website. Hiermee laten we onze website goed functioneren en meten we de bezoeken op onze website.
Wij wensen u prettige feestdagen en het aller beste voor 2018!

Wie is ZonderLactose.com

Ik, Marko, ben deze webshop gestart door mijn eigen ervaring als achtergrond. Ik ben samen met mijn vrouw ouders van 3 prachtige jongens, die van baby af aan regelmatig huilden. De oorzaak, daar kwamen we de 1e keer maar niet achter. Na lang zoeken en steeds voedingsmiddelen uitsluiten kwam uiteindelijk de oorzaak boven water: Lactose intolerantie. Zodra we onze zoons producten gingen geven die geen lactose meer bevatten was het gedaan met de buikpijn en werden het drie vrolijke, gezonde jongens die goed groeien. Ook kwamen we erachter dat voeding zonder lactose ook voor mij als volwassene goede invloed kan hebben op mijn gezondheid. Ik heb namelijk reumatische klachten welke aanzienlijk verminderen door ons lactosevrije dieet. En dat is een prettige bijkomstigheid.

Een breed assortiment producten 
Het streven van ZonderLactose.com is om een zo breed mogelijk assortiment lactosevrije producten te kunnen leveren. In Nederland is het aanbod helaas beperkt, maar gelukkig is er voldoende gevarieerd aanbod te krijgen. Daarom importeren we veel van onze producten uit Duitsland en België. Zo kunnen we een breed aanbod op in onze webshop presenteren, variërend van melk en melkdranken tot desserts, kaas, boter en zoetwaren. Alles wat u dagelijks wilt gebruiken bij het bereiden en gebruiken van uw maaltijden kunt u vinden in onze webwinkel, en alle producten zijn gegarandeerd lactose arm / lactose vrij.

Informatie over lactose intolerantie 
Naast een breed assortiment lactose vrije producten vindt u op onze website ook veel informatie over lactose intolerantie. We hebben namelijk gemerkt dat er bij veel mensen nog veel vragen en onduidelijkheden zijn. Wat zijn de symptomen van lactose intolerantie? Hoe kan ik hiermee zo goed mogelijk omgaan? Welke producten kan ik eten en welke moet ik vermijden? Allemaal vragen waar we een zo goed mogelijk antwoord op willen geven. Ons assortiment wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid. Mist u een artikel in onze webshop? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek. Indien we het door u gevraagde product kunnen leveren wordt het toegevoegd aan ons assortiment.

De waardering van zonderlactose.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 178 reviews.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.